Vlaamse Kermis Essenbeek

Vlaamse Kermis Essenbeek

Essenbeek heeft een rijk verleden aan kermissen. In het verleden vonden er elk jaar maar liefst 2 kermissen plaats in Essenbeek: Een Vlaamse kermis ter hoogte van de Kerk en Kermis Floere. Echter zijn deze in de loop ter tijd gestopt met bestaan.

Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat in 2008 een groep vrienden met heimwee terugdachten aan deze mooie tijden. Tussen pot en pint hebben ze toen dan ook beslist om de Vlaamse Kermis nieuw leven in te blazen en met de nodige motivatie een nieuwe editie te organiseren. En wat voor één! Met onder andere optredens van: Choco La Mousse, Zooi, Village People, Bodhy en Paul Severs. De eerste editie was een schot in de roos die ervoor zorgde dat de Vlaamse Kermis in Essenbeek opnieuw een jaarlijkse traditie werd.

Elk jaar opnieuw kwamen verschillende artiesten het beste van zichzelf geven en elk jaar opnieuw vonden meer en meer mensen hun weg naar het Sisseplein en immers zo gezellige feest in Essenbeek.

We hopen jullie dan ook dit jaar weer in grote aantallen te mogen ontvangen en met ons mee te feesten op De Vlaamse Kermis.

- Vlaamse Kermis Essenbeek -

Locatie

De locatie

Ter hoogte van Kasteelstraat 106 1500 Halle

Locatie Kubb

Details

Brighton Waterfront Hotel, Brighton, London

1Hd- 50, 010 Avenue, NY 90001
United States

Tickets info

Name: Ronaldo König

Phone: 009-215-5595

Email: info@example.com

Programme Details

Name: Ronaldo König

Phone: 009-215-5595

Email: info@example.com